Termeni și condiții

Vicky Style Kids Boutique este un magazin virtual si orice produs din magazinul nostru poate fi achiziţionat prin intermediul comenzii online. Vă rugăm să citiţi cu atenţie termenii de utilizare . Prin accesarea site-ului utilizatorul acceptă aceşti termeni de utilizare.

Prin accesarea şi utilizarea acestui site presupunem că vă asumaţi riscul şi responsabilitatea totală pentru utilizarea sa. Acest document poate fi revizuit oricând fără anunţ prealabil sau ulterior, prin actualizarea acestei pagini. Folosirea în continuare a serviciilor www.site.ro inseamnă acceptarea modificărilor aduse prezentului contract.

Contul personal

Pentru a putea cumpara din magazinul online Vicky Style Kids Boutique, nu sunteți obligat să aveți un cont pe site-ul nostru. Din momentul în care contul dumneavoastră  a fost creat, veţi putea oricând să editaţi detaliile din cont, dacă doriţi acest lucru. În momentul în care vă creaţi un cont, inseamnă că sunteţi de acord să furnizaţi informaţii adevărate, corecte, complete şi actuale despre dumneavoastră, aşa cum sunt specificate în câmpurile de înregistrare ca utilizator. În cazul în care considerăm că aţi încălcat aceste condiţii, ne rezervăm dreptul de a va interzice accesul pe o perioadă nedeterminată, fără nicio notificare, şi fără a avea obligaţia de a vă aduce la cunoştinţă motivele.

Datele personale sunt folosite doar în scopul declarat al acestui site (confirmarea, facturarea şi livrarea comenzii şi date necesare pentru a vă oferi promoţii, noutăţi, buletine informative) şi nu vor fi făcute publice sau folosite de o a treia parte, în scopuri de marketing, fără consimţământul dvs.
Informaţiile şi datele pe care le-aţi furnizat despre o altă persoană, atunci când aţi făcut o comandă, sunt folosite doar pentru a expedia comanda şi pentru a vă contacta dacă este necesar. Nu divulgăm aceste informaţii niciunei persoane terţe (fizică sau juridică), cu excepţia celor necesare pentru a executa comanda sau cele prevăzute de lege.
Din motive de securitate, la accesarea contului şi efectuarea comenzii se înregistrează adresa IP a utilizatorului. Aceasta adresă va fi divulgată părţilor terţe numai în cazurile prevăzute de lege.

Puteţi urmări în orice moment starea comenzii dumneavoastră.
Pentru a urmări starea comenzii este suficient să intraţi în rubrica rezervată istoricului de comenzi. În acest fel veți putea vedea dacă comanda a fost procesată și dacă a fost expediată.

Ce trebuie făcut dacă doriți să schimbați sau să anulați comanda.
Tot ceea ce trebuie să faceți este să intrați în cont și să verificați starea comenzii. În cazul în care comanda nu a fost încă expediată, trebuie să ne contactați în cel mai scurt timp și să ne anunțați că vreți să schimbați sau să anulați comanda. Nu se percep taxe în plus pentru acest demers. În situația în care comanda a fost deja expediată, nu vom putea face nicio altă modificare. În acest caz, consultați pagina Returnări.

Toate produsele beneficiaza de 30 de zile garantie.

CONDIȚII GENERALE

Informațiile pe care vi le oferim încercăm să fie cât mai clare și mai reale.

Diferențe de culoare.

Cu toate acestea nu putem evita în proporție de 100% anumite erori. Nu putem garanta o acuratețe de 100% pentru culorile de pe site, în primul rând datorită diferențelor de culoare dintre cea a produsului în sine și cea de pe monitorul dumneavoastră.

Diferențe de mărime.

Toate măsurile produselor sunt aproximative, pentru că fiecare produs are anumite particularități. Se poate intampla ca la un moment dat, in dreptul unui produs, sa nu fie trecute toate detaliile despre acesta. Acest lucru se intampla pentru ca obtinerea si prelucrarea datelor despre un produs necesita timp si datele se introduc treptat. In general, in cateva zile de la introducerea unui nou produs, vor fi trecute si toate celelalte detalii despre acesta. VICKY STYLE BOUTIQUE SRL isi rezerva dreptul de a nu oferi nici o garantie ca serviciul oferit va fi potrivit cerintelor tale sau ca serviciul va fi neintrerupt, sigur si fara erori de orice fel. Fara nici o notificare prealabila, VICKY STYLE BOUTIQUE SRL poate sterge sau adauga orice informatie pe site si poate intrerupe orice activitate sau arhiva din continutul website-lui.

Comenzi

Nu exista comanda minima impusa. Toate preturile afisate pe site sunt in RON si contin TVA. Preturile afisate nu contine taxa de transport.

Factura fiscala se emite conform legislatiei in vigoare din Romania si se trimite impreuna cu produsele comandate la adresa de livrare. Termenul de livrare final variaza intre 24 si 72 de ore in functie de disponibilitatea firmei de curierat.

Conform legilor in vigoare, comanda facuta pe acest website se considera un contract intre utilizator si VICKY STYLE BOUTIQUE SRL si trebuie executata de catre ambele parti. Aceasta inseamna ca VICKY STYLE BOUTIQUE SRL se obliga sa livreze produsele si serviciile comandate, iar utilizatorul se obliga sa plateasca contravaloarea comenzii.
Ne rezervam dreptul de a modifica preturile afisate pe website atunci cand consideram ca acest lucru este necesar. imbracaminte-femei.ro va stabili regulamentele promotiilor si concursurilor pe care le va organiza. Aceste regulamente vor fi prezentate pe site si pot fi anuntate clientilor prin buletine informative. Orice promotie se va face in limita unui stoc disponibil si va putea fi interupta sau anulata in orice moment. VICKY STYLE BOUTIQUE SRL foloseste serviciile altor companii, de exemplu pentru transport, plata, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral firmelor prestatoare de servicii. Este responsabilitatea utilizatorului ca inainte de folosirea acestor servicii sa cunoasca si sa accepte conditiile si termenii serviciilor.

Promotiile si reducerile afisate pe site se desfasoara pe perioade limitate de timp si sunt anuntate prin mijloacele de comunicare specifice.

Reducerea se aplica doar produselor site.ro, costurile expedierii comenzilor se supun termenilor si conditiilor de livrare.

Copyright

Intregul continut al site-ului (imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe, poze, si alte date) sunt proprietatea VICKY STYLE BOUTIQUE SRL si a partenerilor sai si este protejat de legislatia romana a drepturilor de autor. Folosirea website-ului sau a continutului sau de catre orice persoana fizica sau juridica, pentru alt scop decat cel personal sau non-comercial, fara acordul VICKY STYLE BOUTIQUE SRL, este strict interzisa. Nu suntem raspunzatori de folosirea si interpretarea eronata a oricarei informatii de pe website.
VICKY STYLE BOUTIQUE SRL nu garanteaza ca websiteul va functiona neintrerupt si fara erori sau ca defectele de pe website vor fi corectate. VICKY STYLE BOUTIQUE SRL nu va fi responsabila pentru nici un prejudiciu aparut din utilizarea sau imposibilitatea de utilizare a websiteului, chiar daca VICKY STYLE BOUTIQUE SRL sau reprezentantii sai autorizati au fost avertizati de posibilitatea aparitiei unor astfel de prejudicii
In cazul unor eventuale conflicte intre VICKY STYLE BOUTIQUE SRL si utilizator, se va incerca rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca aceasta nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta pe teritoriul Romaniei, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Pentru orice detalii, nu ezitati sa ne contactati!